Agence Vanden Abeele At Work portrait 27 | Agence Van den Abeele

Verhuur uit handen geven?
Wij zijn er om u te helpen.

Verliest u liever geen tijd met het regelen van de verhuur van uw onroerend goed? Wij doen het volledige vastgoedbeheer, van a tot z, en zien daarbij geen enkel detail over het hoofd. Dat betekent een gerust gemoed, maar vooral de zekerheid dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Indien u maximaal rendement wil halen uit uw verhuur, bent u daar eigenlijk continu mee bezig. U moet het verhuurde goed blijven monitoren en op tijd actie ondernemen. Zoals de huurprijs jaarlijks indexeren of kosten doorrekenen aan uw huurder.

Om alles correct en snel op te volgen, heeft u dus tijd nodig. Kostbare tijd, die u als verhuurder meestal liever elders aan besteedt. Agence Van den Abeele neemt die tijd en zorg graag van u over. Leg het volledige rentmeesterschap in onze handen en reken daarbij zeker op onze expertise en meerwaarde. Wees gerust, na meer dan 90 jaar weten we wat we doen.

3 beheerformules, zorgvuldig samengesteld.
Agence Vanden Abeele At Work portrait 35 | Agence Van den Abeele
90.

90 jaar. Praktisch en technisch gezien is ons immokantoor te Brugge uiteraard geëvolueerd. Maar sommige dingen veranderen nooit. Zoals de manier waarop wij werken. Gedreven. Precies. Met kennis van zaken.

Agence Vanden Abeele At Work portrait 38 | Agence Van den Abeele
8.

8 experts in Brugs vastgoed. Stuk voor stuk toppers in hun vak. Ze staan te springen om u van dienst te zijn.

Agence Vanden Abeele At Work portrait 40 | Agence Van den Abeele
1045.

1045 klanten namen we werk uit handen, door te ontzorgen en te adviseren.

Agence Vanden Abeele At Work portrait 12 new | Agence Van den Abeele
3149.

3149 panden in ons beheer.