Comfort-formule voor vastgoedbeheer.

Wilt u ook na het tekenen van het huurcontract taken uit handen geven? Kies dan voor de Comfort-formule voor het beheer van uw vastgoed. Rentmeester Agence Van den Abeele volgt de verhuur en het beheer van uw vastgoed in regio Brugge volledig op.

Vraag uw gratis offerte aan
aanbod te koop te huur Brugge | Agence Van den Abeele

Voordelen van vastgoedbeheer

1.

Meest gekozen beheerformule.

Maar liefst 95% van onze klanten kiest voor de Comfort-formule. Met reden. Want ook na het tekenen van het huurcontract nemen wij werk uit uw handen. Onze experts staan in voor het volledige beheer van uw vastgoed.

2.

Contactpersoon voor uw huurders.

Rentmeester Agence Van den Abeele is het aanspreekpunt voor uw huurder(s). Ze kunnen ons contacteren met al hun vragen, zorgen en problemen. U verliest dus zelf geen tijd aan het opvolgen van e-mails en telefoontjes. Alleen maar winst.

3.

Maandelijkse rapportering.

Bij verhuur en beheer van vastgoed komt heel wat kijken. Als u het goed wilt doen, bent u er dagelijks mee bezig. U wilt natuurlijk ook dat uw pand zoveel mogelijk opbrengt. Daarom maken we ook strategische keuzes. U krijgt maandelijks een verslag van alle uitgevoerde taken én van onze adviezen.

Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?

Stap 1

Nauwkeurige waardebepaling & gereed maken voor verhuur

De vastgoedexperts van Agence Van den Abeele bepalen nauwkeurig de verhuurprijs voor uw woning. Dit is een realistische prijs, gebaseerd op belangrijke kenmerken zoals leeftijd, ligging, oppervlakte, de staat van het gebouw en andere factoren.

We steken daarna veel tijd en werk in het maken van een uitgebreide, professionele fotoreportage en virtuele rondleiding omdat het eerste contact met kandidaat-huurders essentieel is.

Vastgoedmakelaars Agence Van den Abeele | Agence Van den Abeele
Stap 2

Verhuur, afronding dossier en volledig vastgoedbeheer

Allereerst controleren wij de solvabiliteit van de kandidaat-huurders. Eenmaal u een nieuwe huurder koos uit onze geverifieerde lijst, maken wij het woninghuurcontract op en zorgen we dat het volledig in orde is met de laatste wetgeving. We leggen de waarborg vast en na ondertekening registreren we het nieuwe huurcontract bij de overheid.

Vastgoedaanbod Brugge | Agence Van den Abeele
Stap 3

Uw pand is vanaf nu in goede handen.

Na ondertekening van het huurcontract organiseren wij de plaatsbeschrijving voor u en nemen wij het volledige verhuurbeheer van uw vastgoed in handen. Als rentmeester zorgen we voor alles. Onze experts zorgen voor het innen, opvolgen en indexeren van het huurgeld en zijn contactpersoon als de huurder vragen of problemen heeft. We laten ook kleine reparaties uitvoeren en nemen de meterstanden op van gas, water en elektriciteit.

Lees hieronder meer over wat een rentmeester precies voor u doet.

Financieel beheer vastgoed | Agence Van den Abeele
Beheer Vastgoed Agence Van den Abeele | Agence Van den Abeele

Overtuigd van onze Comfort-formule?

Agence Van den Abeele heeft jarenlange ervaring met beheer en verhuur van appartementen en woningen in en rond Brugge.

Vul uw gegevens in en ontvang uw offerte
Via e-mail kunnen we relevante documenten doorsturen.
Altijd handig om telefonisch eens vlug af te stemmen.
Vraag en antwoord over
vastgoedbeheer
 • Onderhoud en herstellingen, wie dient wat te bekostigen?

  Principieel zijn alle herstellingen ten laste van de verhuurder, behalve kleine herstellingen door gewoon gebruik, verkeerd gebruik of slecht onderhoud door de huurder.

  Uiteraard is het onderhoud en reinigen van de woning is altijd ten laste van de huurder. Ook technische installaties die een specifiek onderhoud vragen, zoals domotica, zonneboilers, warmtepompen, … moeten worden onderhouden door de huurder. Het spreekt voor zich dat de herstellingen door de huurder altijd vakkundig moeten worden uitgevoerd.

  In overleg kunnen partijen wel de herstellingsplicht van de huurder beperken of uitsluiten. Het omgekeerde is niet mogelijk.

 • Wat doet een professionele rentmeester?

  Hij of zij zorgt dat de huur op tijd op je rekening komt. Ingeval van betalingsproblemen gaat de rentmeester er zonder aarzeling achteraan.

  De rentmeester regelt alles voor jou van pandbezoeken, controle, wederverhuur, technische bijstand en herstel, plaatsbeschrijvingen,…

  De rentmeester onderhoudt ook een goed contact met de huurder en staat deze bij met een permanente service.

Antwoord toch niet gevonden?
Neem contact met ons op.