Agence Vanden Abeele At Work 8 | Agence Van den Abeele

Meester in
Brugs vastgoed.
Sinds 1930.

Bent u eigenaar van vastgoed? Dan weet u dat het beheer heel wat tijd en werk kost. Maar weet u ook dat wij het volledige beheer en de verhuur voor u kunnen doen? We werken al bijna een eeuw als rentmeester en syndicus voor vastgoedeigenaars en nemen zo heel wat zorgen uit handen. Onze cijfers liegen niet:

Agence Vanden Abeele At Work portrait 35 | Agence Van den Abeele
90.

90 jaar. Praktisch en technisch gezien is ons immokantoor te Brugge uiteraard geëvolueerd. Maar sommige dingen veranderen nooit. Zoals de manier waarop wij werken. Gedreven. Precies. Met kennis van zaken.

Agence Vanden Abeele At Work portrait 38 | Agence Van den Abeele
8.

8 experts in Brugs vastgoed. Stuk voor stuk toppers in hun vak. Ze staan te springen om u van dienst te zijn.

Agence Vanden Abeele At Work portrait 40 | Agence Van den Abeele
1045.

1045 klanten namen we werk uit handen, door te ontzorgen en te adviseren.

Agence Vanden Abeele At Work portrait 12 new | Agence Van den Abeele
3149.

3149 panden in ons beheer.

Syndicus
Syndicus
Syndicus
Syndicus
Syndicus
Syndicus

Agence Vanden Abeele At Work 2 | Agence Van den Abeele

Bezit u een appartement in een gebouw met meerdere eigenaars? Dan heeft het gebouw verplicht een syndicus nodig om de mede-eigenaars te vertegenwoordigen. De syndicus is daarnaast ook verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen. Agence Van den Abeele treedt al jaren op als erkend, professioneel syndicus. We zijn ingeschreven bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), scholen ons continu bij én kennen de wetgeving tot in de kleinste details. Bij ons hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Onze troeven als syndicus

Beheer
Beheer
Beheer
Beheer
Beheer
Beheer

Agence Vanden Abeele At Work 3 | Agence Van den Abeele

Als eigenaar weet u dat er heel wat tijd en energie kruipt in het beheer van vastgoed (denk maar aan onderhoud, administratie en het regelen van verhuur). Zeker indien u meer dan 1 eigendom heeft, kan dit een full time job zijn. Reken daarom op de ‘meesters’ van Agence Van den Abeele. Wij bezitten decennialange ervaring als rentmeester en beheren privé-eigendommen en kavels voor u. Voor elk aspect kunt u bij ons terecht.

Ontdek onze 3 beheerformules