Kies de juiste syndicus in Brugge.

Lees hieronder meer over onze diensten als erkende professionele syndicus of laat een gratis offerte opmaken door één van onze makelaars.

Vraag uw gratis offerte aan
Agence Vanden Abeele Brigitte & Sofie | Agence Van den Abeele
4Oostkamp10Sint-Michiels5Assebroek11Sint-Andries1Varsenare13Sint-Kruis1Koolkerke52Brugge

De syndicus van Brugge en omstreken.

Bent u mede-eigenaar van een appartementsgebouw in Brugge? Dan bent u verplicht om een syndicus aan te stellen. Een goede syndicus zorgt voor een vlotter beheer en zelfs een beter rendement van uw appartement(en).

De syndicus vertegenwoordigt de vereniging van mede-eigenaars. Daarnaast is deze (rechts)persoon verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw, zoals lift, tuin, centrale hal en dak.

Bent u op zoek naar een erkende, professionele syndicus te Brugge? Agence Van den Abeele heeft jarenlange ervaring. We zijn ingeschreven bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), scholen ons continu bij en kennen de wetgeving tot in de kleinste details. Wij zijn dé ideale partner voor het beheer van uw gebouw.

Onze diensten
Onze diensten
Onze diensten
Onze diensten
Onze diensten
Onze diensten
Onze diensten
Onze diensten

Syndicus Van den Abeele te Brugge staat in voor het financieel, technisch en administratief beheer van appartementsgebouwen met meerdere eigenaars.

Administratief beheer

Bij het beheer van appartementsgebouwen komt heel wat kijken. Daar weten wij alles van. Ook op administratief vlak. U bent bijvoorbeeld verplicht om de algemene vergadering bijeen te roepen. Dat doen wij als syndicus voor u. We maken bijvoorbeeld ook de notulen op en zorgen ervoor dat de beslissingen van de vergadering worden uitgevoerd.

Technisch beheer

Als syndicus staan wij ook in voor het technische beheer van uw gebouw. We zorgen voor onderhoud en reparaties van de gemeenschappelijke delen en vragen hiervoor offertes op. Wij regelen ook schadegevallen voor de verzekering en volgen de laatste regelgeving strikt op. Mede dankzij ons bent u met alles in orde, ook op wettelijk en administratief vlak.

Financieel beheer

Het financiële beheer van een mede-eigendom is complex. Onze syndicus regelt de financiën van uw vereniging van mede-eigenaars tot in de puntjes. Wij zorgen ervoor dat uw boekhouding transparant, duidelijk en correct is, en steeds in orde met de laatste wetgeving. Een grote zorg minder.

Huis huren kopen Brugge | Agence Van den Abeele

Vraag uw gratis
offerte aan

Benieuwd hoeveel syndicus kost? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

Hoe mogen we u bereiken?
Via e-mail kunnen we relevante documenten doorsturen.
Altijd handig om telefonisch eens vlug af te stemmen.