Technisch beheer van gebouwen in Brugge.

Als syndicus staan wij ook in voor het technische beheer van uw gebouw. We zorgen voor onderhoud en reparaties van de gemeenschappelijke delen en vragen hiervoor offertes op. Wij regelen ook schadegevallen voor de verzekering en volgen de laatste regelgeving strikt op. Mede dankzij ons bent u met alles in orde, ook op wettelijk en administratief vlak.

Vraag uw gratis offerte aan
Trap oplopen huisbezoek | Agence Van den Abeele

Wat Agence Van den Abeele
als syndicus voor u doet

1.

Herstellingen aan de gemeenschappelijke delen.

Ons syndicus team houdt de gemeenschappelijke delen in stand: het gebouw en de technische installaties. Als er defecten zijn, laten we die direct herstellen. We bewaren ook het postinterventiedossier (PID) van uw gebouw. Een document dat veiligheidsinformatie bevat voor de mensen die herstellingen of andere aanpassingen doen aan het pand.

2.

Beheer van technische installaties.

Als syndicus baten we de technische installaties uit voor gemeenschappelijk gebruik. We zorgen ervoor dat ze steeds bedrijfsklaar staan. Op lange termijn is ons doel om het gebouw en de installaties te verbeteren.

3.

Schadebeheer voor de verzekering.

Uw syndicus beheert de schadegevallen voor de verzekering.

4.

Oplevering van nieuwe gebouwen.

Als syndicus staan wij in voor tussenkomst, advies en aanwezigheid bij de procedures van voorlopige en definitieve oplevering van nieuwe gebouwen.

5.

Administratie eenmalige dossiers.

Onder technisch beheer valt ook de boekhoudkundige, juridische of fiscale ondersteuning bij eenmalige dossiers (bijvoorbeeld rapporten, formaliteiten, verklaringen en briefwisseling). Syndicus Agence Van den Abeele ontzorgt u.

6.

Opmaken en uitsturen van offertes.

Voor grote, dure werken kan de syndicus verplicht zijn om meerdere offertes aan te vragen. Onze experts maken een bestek op voor alle opdrachten en contracten waarbij mededinging verplicht is.

Huis huren kopen Brugge | Agence Van den Abeele

Vraag uw gratis
offerte aan

Benieuwd hoeveel syndicus kost? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder

Of lees eerst hoe wij u kunnen helpen met het administratief en financieel beheer.

Hoe mogen we u bereiken?
Via e-mail kunnen we relevante documenten doorsturen.
Altijd handig om telefonisch eens vlug af te stemmen.