Expert in vastgoedbeheer.
Wij houden een topwoning in topconditie.

Iedereen heeft recht op een goede woning. Eentje die zijn waarde behoudt. Dat geldt zowel voor de eigenaar als huurder. Daarom zorgen wij als vastgoedbeheerder in Brugge voor een goede verstandhouding tussen beide partijen. En een uitstekend beheer, met kennis van zaken.

Meesters in Brugs vastgoed.
Sinds 1930.

Agence Van den Abeele is het oudste vastgoedkantoor van Brugge. Al sinds 1930 beheren en verhuren we woningen, appartementen en ander onroerend goed.

Intussen is er veel veranderd. Omdat we meegaan met onze tijd. Maar sommige dingen veranderen nooit. Zoals de manier waarop wij als vastgoedbeheerder te werk gaan. Gedreven. Precies. Met kennis van zaken.

Wij kennen de Brugse gevels, en wat erachter leeft. Wij kennen ook onze weg, altijd en overal. Wij kennen de prijzen, van vroeger en nu.

Wij hebben dus een verleden. Maar we zijn vooral bezig met de toekomst. Jouw toekomst. Wij, dat is Agence van den Abeele. Wij, dat zijn de experts. Experts in vastgoed, experts in Brugge.

Agence Van den Abeele Bestuurders | Agence Van den Abeele

Hoe wij het verschil maken

1.

Uw partner in vastgoedbeheer.

U zoekt niet zomaar een vastgoedmakelaar, u zoekt een vastgoedpartner waarop u kan vertrouwen. Iemand die al het werk doet, zorgen wegneemt en vooral eerlijk is. Wij regelen het beheer van uw eigendom tot in de puntjes. En zeggen u steeds waar het op staat, zonder een blad voor de mond te nemen.

2.

Een veilige keuze

Dankzij onze experts kunt u helemaal gerust zijn, op elk vlak. Als contactpersoon vangen wij alle vragen, zorgen en problemen van uw huurders op. Wij zorgen er ook voor dat u steeds in orde bent met de wetgeving, administratie en boekhouding. Als vastgoedbeheerder geven wij ook proactief advies. Zodat uw eigendom in de best mogelijke conditie blijft. En maximaal opbrengt.

3.

Ongeëvenaarde kennis en expertise.

Agence Van den Abeele is vastgoedbeheerder sinds 1930. We zitten al meer dan 90 jaar in het vak. U geniet van alle kennis en expertise die we in de jaren opbouwden. We kennen de vastgoedsector én de stad Brugge als onze broekzak. En weten precies hoe we best kunnen helpen. Ons doel? Het beste uit uw woning halen, voor u én uw huurder.

De expertise die we als vastgoedbeheerder hebben opgebouwd, zetten we maximaal in om u zo goed mogelijk te helpen. We houden niet van half werk, dus gaan meer dan grondig te werk. Dat is onze manier van werken sinds dag 1, toen in 1930. En die zal nooit veranderen.

AVDA 08 2023 REPORTAGE 191 A1198 WEB | Agence Van den Abeele

Een team van experten.

1 team voor al uw vastgoedvragen

Agence Van den Abeele is een immobiliënkantoor dat van alle markten thuis is. We zijn niet alleen uw ideale partner bij de zoektocht naar een huis of appartement. Wij zijn ook vastgoedbeheerder, als syndicus of rentmeester. Dat laatste is onze grootste troef.

Wederzijds vertrouwen vinden we belangrijk. We gaan voor langdurige klantenrelaties, niet voor instant verkoop. En durven dus al eens ‘nee’ zeggen. U krijgt eerlijk advies, gebaseerd op gezond verstand, kennis en ervaring.

Met onze collega’s gaan we op dezelfde manier om: open, eerlijk, enthousiast en gemoedelijk.

Uw vastgoedexperts
Uw vastgoedexperts
Uw vastgoedexperts
Uw vastgoedexperts
Uw vastgoedexperts
Uw vastgoedexperts
Uw vastgoedexperts
Uw vastgoedexperts

Agence Van den Abeele Karin | Agence Van den Abeele

Karin Derycke

Bestuurder

Agence Van den Abeele Didier | Agence Van den Abeele

Didier De Lille

Bestuurder

Agence Van den Abeele Sofie | Agence Van den Abeele

Sofie De Lille

Bestuurder - Verkoop

Agence Van den Abeele Brigitte | Agence Van den Abeele

Brigitte Janssens

Advies & syndic

AVDA 10 2022 PORTRET 191 A2838 WEB | Agence Van den Abeele

Steven Van Paemel

Erkend vastgoedmakelaar

AVDA 08 2023 PORTRET 191 A0674 WEB 2 | Agence Van den Abeele

Julie Martin

Advies & verhuur

AVDA 08 2023 PORTRET 191 A0551 WEB knip | Agence Van den Abeele

Kiara Laridon

Advies & verhuur

Administratief beheer vastgoed | Agence Van den Abeele

Nathalie Speeckaert

Advies & syndic

Huizen kopen huren Agence Van den Abeele | Agence Van den Abeele

Uw naam hier?

Kijk snel bij onze vacatures!

Benieuwd naar de mening van onze vastgoedexperts?