Comfort Plus-formule voor vastgoedbeheer.

Een vastgoedbeheer formule volledig op uw maat? Ontdek dan onze Comfort Plus formule. Via deze formule ontzorgt Agence Van den Abeele u volledig.

Vraag uw gratis offerte aan
Huurvoorwaarden overlopen | Agence Van den Abeele

Voordelen van vastgoedbeheer
bij Agence Van den Abeele

1.

Beheer met een plus.

Als het dienstenpakket van de Comfort-formule net niet toereikend genoeg is, krijgt u een upgrade. Wij gaan dat stapje verder als rentmeester op maat.

2.

Volledige ontzorging

Onze beheerexperts nemen het beheer van uw verhuur volledig uit handen, op elk vlak. Zo heeft u er geen omkijken naar.

3.

Hulp op maat

U krijgt behalve de vergaande standaarddiensten ook hulp op maat. Hoe complex uw dossier ook is, als premium rentmeester garanderen we een vlekkeloze verhuur én een optimaal rendement.

Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?
Hoe gaan we aan de slag?

Stap 1

Nauwkeurige waardebepaling & gereed maken voor verhuur

De vastgoedexperts van Agence Van den Abeele bepalen nauwkeurig de verhuurprijs voor uw woning. Dit is een realistische prijs, gebaseerd op belangrijke kenmerken zoals leeftijd, ligging, oppervlakte, de staat van het gebouw en andere factoren.

We steken daarna veel tijd en werk in het maken van een uitgebreide, professionele fotoreportage en virtuele rondleiding omdat het eerste contact met kandidaat-huurders essentieel is.

Huisbezoek Agence Van den Abeele | Agence Van den Abeele
Stap 2

Verhuur, afronding dossier en volledig vastgoedbeheer

Allereerst controleren wij de solvabiliteit van de kandidaat-huurders. Eenmaal u een nieuwe huurder koos uit onze geverifieerde lijst, maken wij het woninghuurcontract op en zorgen we dat het volledig in orde is met de laatste wetgeving. We leggen de waarborg vast en na ondertekening registreren we het nieuwe huurcontract bij de overheid.

Na ondertekening van het huurcontract organiseren wij de plaatsbeschrijving voor u en nemen wij het volledige verhuurbeheer van uw vastgoed in handen. Als rentmeester zorgen we voor alles. Onze experts zorgen voor het innen, opvolgen en indexeren van het huurgeld en zijn contactpersoon als de huurder vragen of problemen heeft. We laten ook kleine reparaties uitvoeren en nemen de meterstanden op van gas, water en elektriciteit.

Vastgoedaanbod Brugge | Agence Van den Abeele
Stap 3

Opvolging op maat

Heeft u toch nog speciale wensen of zit u in een complexe situatie? Dan is Comfort Plus het ideale pakket. We luisteren naar u en beslissen samen welke administratieve, financiële of technische zaken wij kunnen doen. Welke taken dat zijn, hangt af van uw situatie. Alles is uitgewerkt op maat, tot in de kleinste details. Eén ding is zeker: dankzij onze expertise in vastgoedbeheer kunt u op ons rekenen.

Klant afspraak vastgoed | Agence Van den Abeele
Beheer Vastgoed Agence Van den Abeele | Agence Van den Abeele

Overtuigd van onze Comfort Plus-formule?

Agence Van den Abeele heeft jarenlange ervaring met beheer en verhuur van appartementen en woningen in en rond Brugge.

Vul uw gegevens in en ontvang uw offerte
Via e-mail kunnen we relevante documenten doorsturen.
Altijd handig om telefonisch eens vlug af te stemmen.
Vraag en antwoord over
vastgoedbeheer
 • Wat doet een professionele rentmeester?

  Hij of zij zorgt dat de huur op tijd op je rekening komt. Ingeval van betalingsproblemen gaat de rentmeester er zonder aarzeling achteraan.

  De rentmeester regelt alles voor jou van pandbezoeken, controle, wederverhuur, technische bijstand en herstel, plaatsbeschrijvingen,…

  De rentmeester onderhoudt ook een goed contact met de huurder en staat deze bij met een permanente service.

 • Onderhoud en herstellingen, wie dient wat te bekostigen?

  Principieel zijn alle herstellingen ten laste van de verhuurder, behalve kleine herstellingen door gewoon gebruik, verkeerd gebruik of slecht onderhoud door de huurder.

  Uiteraard is het onderhoud en reinigen van de woning is altijd ten laste van de huurder. Ook technische installaties die een specifiek onderhoud vragen, zoals domotica, zonneboilers, warmtepompen, … moeten worden onderhouden door de huurder. Het spreekt voor zich dat de herstellingen door de huurder altijd vakkundig moeten worden uitgevoerd.

  In overleg kunnen partijen wel de herstellingsplicht van de huurder beperken of uitsluiten. Het omgekeerde is niet mogelijk.

Antwoord toch niet gevonden?
Neem contact met ons op.