Huisbezoek Agence Van den Abeele | Agence Van den Abeele

Basic-formule voor vastgoedbeheer.

Doet u de verhuur van uw onroerend goed in Brugge liever zelf? Maar bent u graag zeker dat u een solvabele huurder krijgt én de beste huurprijs? Kies dan voor het Basic-pakket voor vastgoedbeheer.

Voordelen vastgoedbeheer.
Voordelen vastgoedbeheer.
Voordelen vastgoedbeheer.
Voordelen vastgoedbeheer.
Voordelen vastgoedbeheer.
Voordelen vastgoedbeheer.

1.

Verhuur in eigen beheer.

U houdt de volledige controle over de verhuur van uw onroerend goed. U heeft zelf de touwtjes in handen en spaart bovendien uit door het vastgoedbeheer zelf te doen. Ideaal indien u voldoende tijd en kennis hebt.

2.

Wij vinden huurders voor u.

Het is niet altijd evident om een betrouwbare, solvabele huurder te vinden voor uw pand. Onze experts gaan voor u op zoek naar de best mogelijke kandidaat-huurders. U hoeft alleen maar te kiezen uit onze selectie.

3.

Uw huurcontract is gegarandeerd in orde.

Zodra u uw huurder koos, maken we het huurcontract op. Wij zorgen ervoor dat alle (wettelijke) details op punt staan. Het enige wat u hoeft te doen, is tekenen. Met de glimlach.

Stappenplan vastgoedbeheer basic.
Stappenplan vastgoedbeheer basic.
Stappenplan vastgoedbeheer basic.
Stappenplan vastgoedbeheer basic.
Stappenplan vastgoedbeheer basic.
Stappenplan vastgoedbeheer basic.

Stap 1

Nauwkeurige waardebepaling.

De vastgoedexperts van Agence Van den Abeele bepalen nauwkeurig de verhuurprijs voor uw woning. Dit is een realistische prijs, gebaseerd op belangrijke kenmerken zoals:

 • Leeftijd
 • Typologie
 • Aantal slaapkamers
 • Bewoonbare oppervlakte
 • Parkeermogelijkheden
 • Ruimtecomfort
 • Bouwconstructie (stabiliteit, akoestiek, licht, isolatie, ventilatie …)
 • Staat van de woning, zowel binnen als buiten
 • Omgevingsfactoren (zoals scholen en openbaar vervoer)
Huisbezoek Agence Van den Abeele | Agence Van den Abeele
Stap 2

Vlotte verhuur.

Wij denken goed na over de manier waarop wij uw woning voorstellen. Door een uitgebreide fotoreportage van uw woning te maken én een virtuele tour aan te bieden, laten we kandidaat-huurders al eens rondwandelen in uw huis. Dat vergroot de beleving van uw vastgoed en zo maken we een betere inschatting. Vastgoedbeheerder Agence Van den Abeele adverteert ook uw woning via online en offline kanalen, zoals Facebook, Immoportaalsites, Streekkrant en Instagram, voor het grootste bereik.

Vastgoedaanbod Brugge | Agence Van den Abeele
Stap 3

Afronding van uw dossier.

Zodra u uw nieuwe huurder kiest uit de solvabele kandidaat-huurders, maken wij als vastgoedbeheerder het woninghuurcontract op volgens de huidige wetgeving. Dit huurcontract overlopen we tot in het kleinste details met de nieuwe huurder. Zo is alles glashelder. Hierna leggen we de waarborg vast en - na ondertekening - registreren wij uw nieuwe woninghuurcontract bij de overheid. Indien gewenst, maken wij ook de plaatsbeschrijving voor u op, met een objectieve weergave van de staat van uw woning.

aanbod te koop te huur Brugge | Agence Van den Abeele
Huis huren kopen Brugge | Agence Van den Abeele

Overtuigd van deze formule?

Ja, ik heb interesse in deze formule

Bijna, maar toon mij nog eens de andere formules.

Nog vragen? Misschien vindt
u hier wel een antwoord.
 • Onderhoud en herstellingen, wie dient wat te bekostigen?

  Principieel zijn alle herstellingen ten laste van de verhuurder, behalve kleine herstellingen door gewoon gebruik, verkeerd gebruik of slecht onderhoud door de huurder.

  Uiteraard is het onderhoud en reinigen van de woning is altijd ten laste van de huurder. Ook technische installaties die een specifiek onderhoud vragen, zoals domotica, zonneboilers, warmtepompen, … moeten worden onderhouden door de huurder. Het spreekt voor zich dat de herstellingen door de huurder altijd vakkundig moeten worden uitgevoerd.

  In overleg kunnen partijen wel de herstellingsplicht van de huurder beperken of uitsluiten. Het omgekeerde is niet mogelijk.

 • Wat doet een professionele rentmeester?

  Hij of zij zorgt dat de huur op tijd op je rekening komt. Ingeval van betalingsproblemen gaat de rentmeester er zonder aarzeling achteraan.

  De rentmeester regelt alles voor jou van pandbezoeken, controle, wederverhuur, technische bijstand en herstel, plaatsbeschrijvingen,…

  De rentmeester onderhoudt ook een goed contact met de huurder en staat deze bij met een permanente service.

Antwoord toch niet gevonden?
Neem contact met ons op.