Nieuws

Verhuren zonder zorgen met een professionele rentmeester

Verhuren
03 augustus 2020

Een woning of appartement verhuren, kan heel wat stress met zich meebrengen. Huurachterstand, technische problemen, de zoektocht naar nieuwe huurders…

Wil je verhuren zonder zorgen? Laat je dan begeleiden door een professionele rentmeester die het volledige verhuurproces in handen neemt voor jou.

WAT DOET EEN PROFESSIONELE RENTMEESTER?

Hij of zij zorgt dat de huur op tijd op je rekening komt. Ingeval van betalingsproblemen gaat de rentmeester er zonder aarzeling achteraan.

De rentmeester regelt alles voor jou van pandbezoeken, controle, wederverhuur, technische bijstand en herstel, plaatsbeschrijvingen,…

De rentmeester onderhoudt ook een goed contact met de huurder en staat deze bij met een permanente service.

AGENCE VAN DEN ABEELE BEHEERT MOMENTEEL EEN DUIZENDTAL PANDEN ALS RENTMEESTER

Met de rentmeester-oplossingen van Agence Van de Abeele werken we constant aan een optimale service voor onze eigenaars-verhuurders.

Bekijk onze beheerspakketten hier.

  • Basic
    Doet u de verhuur van uw onroerend goed in Brugge liever zelf? Maar bent u graag zeker dat u een solvabele huurder krijgt én de beste huurprijs? Kies dan voor het Basic-pakket voor vastgoedbeheer.
  • Comfort
    Wilt u ook na het tekenen van het huurcontract taken uit handen geven? Kies dan voor de Comfort-formule voor het beheer van uw vastgoed. Rentmeester Agence Van den Abeele volgt de verhuur en het beheer van uw vastgoed in regio Brugge volledig op.
  • Comfort plus +
    Een vastgoedbeheer formule volledig op uw maat? Ontdek dan onze Comfort Plus formule. Via deze formule ontzorgt Agence Van den Abeele u volledig.
Vastgoedmakelaars Agence Van den Abeele | Agence Van den Abeele

Een expert in excellent vastgoedbeheer

Over ons

Wij zorgen ervoor dat een topwoning in topconditie blijft