Unieke kans: Handelshuis op 300m van de Markt momenteel uitgebaat als café. Vrij van brouwer en huurder vanaf 03/2024!

in optie
€ 490.000
Terug naar overzicht
08027051 1 | Agence Van den Abeele
Beschrijving van dit pand
Deze horecazaak met unieke gevel is perfect gelegen in het toeristische hart van de Brugse binnenstad. Dit charmante pand biedt een unieke kans voor ondernemers. Het historisch pand behoort tot het Brugs patrimonium en stadslandschap, gelegen in de wereld erfgoedzone van de binnenstad. Als handelshuis opgenomen in de lijst van bouwkundig erfgoed komt deze in aanmerking voor talrijke premies en eveneens voor subsidies.

Het Café: Stap binnen in de gezellige sfeer van het café, waar het altijd bruist van leven. Deze ruimte is ideaal voor het runnen van je eigen horecazaak. Met een bar, zitplaatsen en een charmant decor, biedt dit café talloze mogelijkheden voor ondernemers in de horecabranche.

De Keuken: Achter het café vind je een goed uitgeruste keuken, perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten voor je gasten. Of je nu een café- of restaurantconcept wilt starten, deze ruimte is de ideale basis voor culinair succes.

De Woonruimte: Boven het café en de keuken bevindt zich een ruime leefruimte en een slaapkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is er een tweede slaapkamer en een grote zolderkamer, die kan worden omgetoverd tot een extra slaapkamer, kantoorruimte of een andere woonruimte. Dit biedt je de mogelijkheid om in hetzelfde pand te wonen of extra inkomsten te genereren.

Locatie: Dit pand is gunstig gelegen in het centrum van Brugge met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, openbaar vervoer en alle charme die de stad te bieden heeft.
Grijp deze zeldzame kans om eigenaar te worden van een horecazaak vrij van brouwer en huurder. Of je nu droomt van het runnen van je eigen zaak of op zoek bent naar een unieke investeringsmogelijkheid, dit pand heeft het allemaal.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek de vele mogelijkheden die dit pand te bieden heeft

Troeven :
* vrij van brouwer
* beschikbaar vanaf 03/2024
* uitzonderlijke ligging
* bovenliggend appartement
* talrijke premies voor renovatie beschikbaar
* onderhevig aan renovatieplicht

bel nu voor meer info op 050/333976 of buiten kantooruren 0476/270379 ( Steven )

Eigenschappen

Algemene informatie

Beschikbaarheid
In overleg
Type
Catering
(Stads)tuin
Nee
EPC
epc-labels-vlaanderen
0 kWh/m²
Kadastraal inkomen
€1189

Stedenbouwkundig

Vergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorverkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
Rechtelijke beslissing
Nee
Bestemming
Wche
Overstromingsgebied
Geen
Erfgoed
Geïnventariseerd
P(erceel)-score
B

Overtuigd van dit pand?

Unieke kans: Handelshuis op 300m van de Markt momenteel uitgebaat als café. Vrij van brouwer en huurder vanaf 03/2024!
in optie
€ 490.000
Terug naar overzicht
08027051 1 | Agence Van den Abeele
Nog vragen? Misschien vindt
u hier wel een antwoord.
  • Wat is een EPC?

    Het energieprestatiecertificaat is een certificaat dat de energetische kwaliteit van een woning uitdrukt aan de hand van een kengetal. Voor de berekening van dit kengetal zijn volgende parameters van belang: het beschermde (van energie te voorziene) volume, de bruikbare vloeroppervlakte, ruimteverwarming + maatregelen om deze te optimaliseren (bijvoorbeeld isolatie), bereiding warm water, koeling, energie uit warmtekrachtkoppeling of fotovoltaïsche cellen en andere (hulp-)energie.

Antwoord toch niet gevonden?
Neem contact met ons op.

Niet gevonden wat u zocht?
Geen probleem.

Laat ons weten aan wat uw droompand moet voldoen en wij brengen u als eerste op de hoogte zodra het in ons aanbod zit.

Ja, hou mij op de hoogte
Agence Vanden Abeele meeting | Agence Van den Abeele