Verkocht

Ruime woning met garage en tuin in Malehoekwijk.

Slaapkamers
4
EPC
383.00 KWh/m²
Garage
1
(Stads)tuin
Ja
KI
€ 775
Beschrijving van dit pand
In de Malehoekwijk, dewelke zich uitstrekt van de Moerkerkse Steenweg tot aan de Malehoeklaan, vinden we deze ruime en altijd goed onderhouden woning terug. In deze buurt vindt u verschillende winkels, scholen, groene zones en verbindingswegen.
De inkom (met apart toilet) geeft ons onder andere toegang tot de ruime en lichtrijke woonkamer (34m²) . Aanpalend vinden we de keuken (voorzien van voldoende kastruimte en een dampkap). De 1ste verdieping geniet van 4 volwaardige slaapkamers en een ingerichte badkamer (voorzien van toilet, wastafel en ligbad met douchemogelijkheid). De zolder doet dienst als extra bergruimte. In de altijd goed onderhouden tuin met terras is het te allen tijde aangenaam vertoeven. Ook de garage (met aansl. wasmachine) is een praktisch pluspunt bij deze woning. Graag geven we u nog mee dat alle ramen voorzien van dubbele beglazing en van rolluiken! Kortom, laat een bezoek u alvast overtuigen.
Stedenbouwkundig
Vergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorverkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
Rechtelijke beslissing
Nee
Overstromingsgebied
Geen

Overtuigd van dit pand?

Ruime woning met garage en tuin in Malehoekwijk.
Nog vragen? Misschien vindt
u hier wel een antwoord.
  • Wat is een EPC?

    Het energieprestatiecertificaat is een certificaat dat de energetische kwaliteit van een woning uitdrukt aan de hand van een kengetal. Voor de berekening van dit kengetal zijn volgende parameters van belang: het beschermde (van energie te voorziene) volume, de bruikbare vloeroppervlakte, ruimteverwarming + maatregelen om deze te optimaliseren (bijvoorbeeld isolatie), bereiding warm water, koeling, energie uit warmtekrachtkoppeling of fotovoltaïsche cellen en andere (hulp-)energie.

Antwoord toch niet gevonden?
Neem contact met ons op.

Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.

Agence Vanden Abeele meeting | Agence Van den Abeele
Niet gevonden wat u zocht?
Geen probleem.

Laat ons weten aan wat uw droompand moet voldoen en wij brengen u als eerste op de hoogte zodra het in ons aanbod zit.

Ja, hou mij op de hoogte