Verkocht

Ruime woning in centrum Brugge met 3 garages

Slaapkamers
3
Beschikbaarheid
In overleg
Bewoonbare opp.
159m²
EPC
476.00 KWh/m²
Garage
1
(Stads)tuin
Nee
KI
€ 902
Beschrijving van dit pand
Op wandelafstand van het recent opgewaardeerde Zand vinden we deze ruime woning terug. Deze locatie zorgt ervoor dat u alle zaken zoals: de groene vesten, winkels, culturele hotspots, scholen, openbaar vervoer,... binnen handbereik hebt.
Wenst u daarbovenop het comfort van en ruime en lichtovergoten woning in de Brugse binnenstad? Dan bent u hier aan het juiste adres.
De ruime woonkamer vinden we terug op de 1ste verdieping. Van hieruit is het genieten van het uitzicht op de Kapucijnenkerk. Aanpalend aan de woonkamer vinden we lichtrijke leefkeuken. Verder vinden we op de 1ste verdieping nog een apart toilet en een berging met een aansluiting voor de wasmachine.
De 2de verdieping geniet van 3 slaapkamers (17m² - 13m² - 9.5m²) en de ingerichte badkamer (voorzien van bad met douchemogelijkheid - wastafel en toilet).
Op de gelijkvloers verdieping vinden we de inkom met praktische berging. Mooi meegenomen zijn ook de 3 inpandige garageboxen die bij deze woning horen, meer dan praktisch in Brugge centrum!
Stedenbouwkundig
Vergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorverkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
Rechtelijke beslissing
Nee
Overstromingsgebied
Geen

Overtuigd van dit pand?

Ruime woning in centrum Brugge met 3 garages
Nog vragen? Misschien vindt
u hier wel een antwoord.
  • Wat is een EPC?

    Het energieprestatiecertificaat is een certificaat dat de energetische kwaliteit van een woning uitdrukt aan de hand van een kengetal. Voor de berekening van dit kengetal zijn volgende parameters van belang: het beschermde (van energie te voorziene) volume, de bruikbare vloeroppervlakte, ruimteverwarming + maatregelen om deze te optimaliseren (bijvoorbeeld isolatie), bereiding warm water, koeling, energie uit warmtekrachtkoppeling of fotovoltaïsche cellen en andere (hulp-)energie.

Antwoord toch niet gevonden?
Neem contact met ons op.

Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.

Agence Vanden Abeele meeting | Agence Van den Abeele
Niet gevonden wat u zocht?
Geen probleem.

Laat ons weten aan wat uw droompand moet voldoen en wij brengen u als eerste op de hoogte zodra het in ons aanbod zit.

Ja, hou mij op de hoogte