Verkocht

Ruim appartement aan de rand van Brugge

Slaapkamers
2
Beschikbaarheid
In overleg
EPC
440.00 KWh/m²
(Stads)tuin
Nee
KI
€ 819
Beschrijving van dit pand
Dit appartement, op de 3de verdieping (lift aanwezig), bevindt zich in een rustig wijk aan de rand van het ei van Brugge. Het geniet van een goede verbinding met het openbaar vervoer. Winkels en parken bevinden zich allemaal niet veraf.
Het appartement geniet van een ruime inkomhal die ons toegang geeft tot alle ruimtes. Zo vinden we er onder andere de zeer ruime woonkamer (34m²) en de aparte keuken (voorzien van een gasfornuis, oven en dampkap). Daarnaast beschikt het appartement over 2 slaapkamers, een apart gastentoilet en een ingerichte badkamer (voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en aansluiting voor een wasmachine). Ook hoort bij het gebruik van het appartement een individuele kelder en een gemeenschappelijke fietsenberging. Het appartement geniet bovenop dit alles van 2 nieuwe terrassen (1 vooraan en 1 achteraan) en van nieuwe ramen (achteraan).
Stedenbouwkundig
Vergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorverkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
Rechtelijke beslissing
Nee
Overstromingsgebied
Geen

Overtuigd van dit pand?

Ruim appartement aan de rand van Brugge
Nog vragen? Misschien vindt
u hier wel een antwoord.
  • Wat is een EPC?

    Het energieprestatiecertificaat is een certificaat dat de energetische kwaliteit van een woning uitdrukt aan de hand van een kengetal. Voor de berekening van dit kengetal zijn volgende parameters van belang: het beschermde (van energie te voorziene) volume, de bruikbare vloeroppervlakte, ruimteverwarming + maatregelen om deze te optimaliseren (bijvoorbeeld isolatie), bereiding warm water, koeling, energie uit warmtekrachtkoppeling of fotovoltaïsche cellen en andere (hulp-)energie.

Antwoord toch niet gevonden?
Neem contact met ons op.

Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden

Niet gevonden wat u zocht?
Geen probleem.

Laat ons weten aan wat uw droompand moet voldoen en wij brengen u als eerste op de hoogte zodra het in ons aanbod zit.

Ja, hou mij op de hoogte