Verkocht

Recent instapklare stadswoning met tuin en garage

Slaapkamers
3
Beschikbaarheid
Bij akte
Bewoonbare opp.
111m²
EPC
220.00 KWh/m²
Garage
1
(Stads)tuin
Ja
KI
€ 818
Beschrijving van dit pand
Binnen de ring van Brugge, vinden we deze instapklare woning terug in een rustige buurt. Winkels, het centrum, groene zones, je vindt het allen op wandelafstand terug.
Via de inkom (met gastentoilet) komen we binnen in ruime woonkamer met eet- en zithoek (met kachel). De keuken is volledig ingericht (voorzien van kookplaat, oven, dampkap, vaatwas en koelkast met vriesvakje). Ook vinden we er aansluitend een berging (met aansl. wasmachine). Op de 1ste verdieping vinden we 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer (voorzien van 2 wastafels met badkamermeubel en een ligbad met douchemogelijkheid). Op de 1ste verdieping is er ook een apart toilet voorzien. De grote zolder (volledig geïsoleerd) is ideaal voor extra bergruimte.
De woning geniet bovenop dit alles van een zuid gerichte tuin met terras en van een verderop gelegen ruime garagebox! Kortom, een woning met alle hedendaagse comfort!
Stedenbouwkundig
Vergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorverkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
Rechtelijke beslissing
Nee
Overstromingsgebied
Geen

Overtuigd van dit pand?

Recent instapklare stadswoning met tuin en garage
Nog vragen? Misschien vindt
u hier wel een antwoord.
  • Wat is een EPC?

    Het energieprestatiecertificaat is een certificaat dat de energetische kwaliteit van een woning uitdrukt aan de hand van een kengetal. Voor de berekening van dit kengetal zijn volgende parameters van belang: het beschermde (van energie te voorziene) volume, de bruikbare vloeroppervlakte, ruimteverwarming + maatregelen om deze te optimaliseren (bijvoorbeeld isolatie), bereiding warm water, koeling, energie uit warmtekrachtkoppeling of fotovoltaïsche cellen en andere (hulp-)energie.

Antwoord toch niet gevonden?
Neem contact met ons op.

Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden

Niet gevonden wat u zocht?
Geen probleem.

Laat ons weten aan wat uw droompand moet voldoen en wij brengen u als eerste op de hoogte zodra het in ons aanbod zit.

Ja, hou mij op de hoogte