Uitgelichte eigenschappen

Slaapkamers
3
Beschrijving van dit pand
Houdt u van alle hedendaags comfort, een kwalitatieve afwerking en een centrale ligging met een uniek uitzicht? Dan is dit volledig vernieuwd appartement beslist iets voor u.
Het station, winkels, de wandelpaden langs het kanaal Gent-Brugge en centrum Brugge vinden we allen op wandelafstand terug. Ook het prachtige uitzicht vanuit het appartement (5de verdieping, lift aanwezig) van op z'n 2 terrassen (voor en achteraan) over de Brugse Skyline is uniek.
Het appartement werd volledig vernieuwd en tot in de puntjes afgewerkt. Via de inkomhal krijgen we toegang tot alle ruimtes. o.a. de lichtrijke en royale woonkamer met de volledig ingerichte en moderne keuken voorzien van al het nodige comfort (koelkast, diepvries, kookplaat, dampkap, vaatwas), 3 slaapkamers (13m² - 9.5m² - 15m²), ingerichte badkamer (inloopdouche en wastafel met meubel enlavabo), ruime berging (met aansluiting wasmachine) en apart gastentoilet. Ook hoort bij dit appartement een gesloten garagebox gelegen achteraan het gebouw (verplicht aan te kopen € 28.000,00) een kelderberging en het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging. Kortom het complete plaatje voor uw toekomst.

Het appartement is momenteel in afwerkingsfase. Foto's van de binnenzijde volgen binnenkort maar aarzel vooral niet om nu al uw bezoekmoment voor deze topper aan te vragen.

Eigenschappen

Algemene informatie

Beschikbaarheid
In overleg
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Garage
1
(Stads)tuin
Nee
EPC
174 kWh/m²

Stedenbouwkundig

Vergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorverkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
Rechtelijke beslissing
Nee
Overstromingsgebied
Ja
Erfgoed
Niet beschermd

Overtuigd van dit pand?

Prachtig appartement met zicht op skyline Brugge
Nog vragen? Misschien vindt
u hier wel een antwoord.
  • Wat is een EPC?

    Het energieprestatiecertificaat is een certificaat dat de energetische kwaliteit van een woning uitdrukt aan de hand van een kengetal. Voor de berekening van dit kengetal zijn volgende parameters van belang: het beschermde (van energie te voorziene) volume, de bruikbare vloeroppervlakte, ruimteverwarming + maatregelen om deze te optimaliseren (bijvoorbeeld isolatie), bereiding warm water, koeling, energie uit warmtekrachtkoppeling of fotovoltaïsche cellen en andere (hulp-)energie.

Antwoord toch niet gevonden?
Neem contact met ons op.

Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden
Vergelijkbare panden

Niet gevonden wat u zocht?
Geen probleem.

Laat ons weten aan wat uw droompand moet voldoen en wij brengen u als eerste op de hoogte zodra het in ons aanbod zit.

Ja, hou mij op de hoogte
Agence Vanden Abeele meeting | Agence Van den Abeele