Nieuws

Nieuwe Openingsuren voor een Verbeterde Klantenservice

Algemeen
15 mei 2024

Bij Agence Van den Abeele streven we voortdurend naar het optimaliseren van onze dienstverlening. Na zorgvuldige evaluatie hebben we onze openingsuren aangepast om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lange Openingstijden voor Uw Gemak

Onze openingstijden op maandag, dinsdag en donderdag van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:30 tot 18:00 uur blijven ongewijzigd.
Deze tijden zijn ontworpen om u meer flexibiliteit te bieden voor uzelf, zowel vóór als na uw eigen werkuren.

Geconcentreerde Aandacht op Woensdag en Vrijdag

Op woensdag en vrijdag zijn onze deuren geopend van 9:00 tot 12:00 uur.

In de namiddagen zullen we echter met gesloten deuren werken. Deze uren zijn speciaal gereserveerd voor intern werk en het bijwerken van administratieve taken, wat ons in staat stelt om tijdens de open uren volledige aandacht aan uw behoeften te besteden.

AVDA 08 2023 REPORTAGE 191 A0976 WEB | Agence Van den Abeele

Altijd Bereikbaar voor Dringende Zaken

Ondanks dat we in de woensdag en vrijdag namiddag met gesloten deur werken, blijven we bereikbaar voor dringende zaken via ons noodnummer, dat zichtbaar is in jullie gebouw. U kunt erop vertrouwen dat we beschikbaar zijn voor uw dringende behoeften.

Deze wijzigingen zullen ons helpen efficiënter te werken en de kwaliteit van onze service te verbeteren. We zijn enthousiast over deze aanpassingen en geloven dat ze zullen bijdragen aan een betere klanttevredenheid.

We waarderen uw begrip en aanpassingsvermogen terwijl we deze verbeteringen implementeren. Uw tevredenheid blijft onze hoogste prioriteit.

Bedankt voor uw voortdurende steun en het vertrouwen in ons!