Nieuws

85 jaar Agence Van den Abeele

Algemeen
06 mei 2017

Op 1 juli viert Agence Van den Abeele, gelegen in de Noordzandstraat 24 te Brugge, haar 85 jarig bestaan. Het is voor ons dan ook een eer om de titel van oudste immobiliënkantoor van Brugge te dragen.

Karin Derycke, zaakvoerder van Agence Van den Abeele, is opgetogen dat ze sinds geruime tijd wordt bijgestaan door haar dochter en zoon, Sofie en Didier De Lille. Hierdoor wordt onmiddellijk de continuïteit, kwaliteit en opvolging verzekerd. Daarnaast worden ze aangevuld door een sterk team, dat telkens klaar staan om een goede service aan de klant te bieden.

Agence Van den Abeele als rentmeester

Enkele troeven van ons kantoor zijn uiteraard verhuur en verkoop van onroerende goederen, maar ook treden we professioneel op als rentmeester. Dit laatste wordt speciaal op maat van de klant gemaakt. Meer en meer eigenaars kiezen dan ook voor een professioneel rentmeesterschap en dit door de stijgende complexiteit van de wetgeving en regels omtrent de huurwetgeving.

Agence Van den Abeele Bestuurders | Agence Van den Abeele

Agence Van den Abeele als syndicus

Onze specialiteit is eveneens het beheer van uw VME als syndicus met kwaliteitscertificaat van AES. Ook de rol van de syndicus wordt hedendaags steeds complexer door bv. de strengere wetgeving, alsook door het opleggen van verplichtingen zoals het aanpassen van de lift, dakisolatie,… . Door onze professionele aanpak als syndicus krijgt uw mede-eigendom een meerwaarde. Een goed beleid uitgevoerd door uw syndicus is voor u dan ook geld besparend.

Agence Van den Abeele is een Huis voor uw Thuis

Met 85 jaar dossierkennis en ervaring in de Brugse vastgoedmarkt, is Agence Van den Abeele uw garantie op resultaat.

Over ons

Over ons