Slaapkamers
2
Beschikbaarheid
In overleg
EPC
190.00 KWh/m²
Garage
1
(Stads)tuin
Nee
KI
€ 1048
Beschrijving van dit pand
Dit appartement geniet van een uiterst praktische ligging, tussen de Torhoutse- en Gistelsesteenweg. Alle zaken zoals scholen, de expresweg, winkels, openbaar vervoer, groene zones,... bevinden zich vlakbij.
Het appartement zelf vinden we op de 2de verdieping (lift aanwezig) wat voor een aangenaam groen uitzicht zorgt.
De inkomhal is voorzien van een praktische vestiairekast, met plaats voor schoenen en jassen. Tevens is er een gastentoilet met wastafel. De woonkamer is zeer lichtrijk, ruim en geniet van een balkon. Ook de keuken heeft z'n eigen balkon en is hedendaags ingericht, beschikkende over volgende toestellen: dampkap, koelkast, elektrische kookplaat en oven. Er zijn 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 met op maat gemaakte kasten. De badkamer is ingericht met een ligbad met douchemogelijkheid, een wastafel met meubel en aansluiting voor de wasmachine.
Extra pluspunt is zeker de bijhorende garagebox, dewelke achteraan het gebouw gelegen is. Praktisch is ook het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenberging.
Stedenbouwkundig
Vergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorverkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
Rechtelijke beslissing
Nee
Overstromingsgebied
Geen
Nog vragen? Misschien vindt
u hier wel een antwoord.
  • Wat is een EPC?

    Het energieprestatiecertificaat is een certificaat dat de energetische kwaliteit van een woning uitdrukt aan de hand van een kengetal. Voor de berekening van dit kengetal zijn volgende parameters van belang: het beschermde (van energie te voorziene) volume, de bruikbare vloeroppervlakte, ruimteverwarming + maatregelen om deze te optimaliseren (bijvoorbeeld isolatie), bereiding warm water, koeling, energie uit warmtekrachtkoppeling of fotovoltaïsche cellen en andere (hulp-)energie.

Antwoord toch niet gevonden?
Neem contact met ons op.

Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.

Agence Vanden Abeele meeting | Agence Van den Abeele
Niet gevonden wat u zocht?
Geen probleem.

Laat ons weten aan wat uw droompand moet voldoen en wij brengen u als eerste op de hoogte zodra het in ons aanbod zit.

Ja, hou mij op de hoogte