Slaapkamers
2
Beschikbaarheid
In overleg
Bewoonbare opp.
72m²
EPC
226.00 KWh/m²
(Stads)tuin
Nee
KI
€ 681
Beschrijving van dit pand
In de directe omgeving van het station van Brugge vinden we dit knappe dakappartement terug. Deze locatie zorgt ervoor dat openbaar vervoer, centrum Brugge, verschillende soorten winkels, scholen,... zich allen op wandel- of fietsafstand bevinden. Ook de verbindingsweg richting expresweg is een praktisch pluspunt.
Het appartement vinden we terug op de 8ste verdieping (lift tot op de 7de verdieping) wat zorgt voor een prachtig uitzicht over Brugge en Sint-Michiels. Via de inkom komen we binnen in de lichtrijke woonkamer met open- en ingerichte keuken. De keuken is voorzien van toestellen zoals: kookplaat, oven, dampkap, vaatwas, koelkast en diepvries. Aanpalend aan de woonkamer bevindt zich ook het zonnige terras van wel 13m². Het appartement beschikt verder over 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 toegang geeft tot het balkon achteraan. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel, toilet en aansl. wasmachine. Praktisch is ook de berging in het appartement, de privatieve kelderberging en de gemeenschappelijke fietsenberging.
Stedenbouwkundig
Vergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorverkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
Rechtelijke beslissing
Nee
Overstromingsgebied
Geen
Nog vragen? Misschien vindt
u hier wel een antwoord.
  • Wat is een EPC?

    Het energieprestatiecertificaat is een certificaat dat de energetische kwaliteit van een woning uitdrukt aan de hand van een kengetal. Voor de berekening van dit kengetal zijn volgende parameters van belang: het beschermde (van energie te voorziene) volume, de bruikbare vloeroppervlakte, ruimteverwarming + maatregelen om deze te optimaliseren (bijvoorbeeld isolatie), bereiding warm water, koeling, energie uit warmtekrachtkoppeling of fotovoltaïsche cellen en andere (hulp-)energie.

Antwoord toch niet gevonden?
Neem contact met ons op.

Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.

Agence Vanden Abeele meeting | Agence Van den Abeele
Niet gevonden wat u zocht?
Geen probleem.

Laat ons weten aan wat uw droompand moet voldoen en wij brengen u als eerste op de hoogte zodra het in ons aanbod zit.

Ja, hou mij op de hoogte