Slaapkamers
3
Beschikbaarheid
Bij akte
Bewoonbare opp.
119m²
EPC
220.00 KWh/m²
Garage
1
(Stads)tuin
Nee
KI
€ 1043
Beschrijving van dit pand
Op korte fietsafstand van Brugge centrum en langs de invalsweg Oostkamp-Brugge vinden we dit ruime gelijkvloersappartement (+/- 120m²) terug. Deze gunstige ligging zorgt ervoor dat winkels, groene zones, scholen, speelpleinen en openbaar vervoer,... allen op wandel- of fietsafstand terug te vinden zijn.
De ruime inkomhal geeft ons toegang tot alle ruimtes. Onder andere tot de ruime woonkamer met aanpalend de leefkeuken dewelke voorzien is van voldoende kastruimte, nieuwe dampkap, nieuwe kookplaat en aansluiting voor de vaatwasmachine. Naast de keuken bevindt zich een zeer praktische berging met aansl. wasmachine. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 3 volwaardige slaapkamers. De badkamer is voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, dubbele wastafel en toilet. Extra pluspunt is zeker het gezellige zonneterras achteraan en de bijhorende garagebox (gelegen achter het gebouw)
Het appartement is volledig nieuw geschilderd en in verschillende ruimten werd er een nieuwe vloerbekleding voorzien.
Stedenbouwkundig
Vergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorverkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
Rechtelijke beslissing
Nee
Overstromingsgebied
Geen
Nog vragen? Misschien vindt
u hier wel een antwoord.
  • Wat is een EPC?

    Het energieprestatiecertificaat is een certificaat dat de energetische kwaliteit van een woning uitdrukt aan de hand van een kengetal. Voor de berekening van dit kengetal zijn volgende parameters van belang: het beschermde (van energie te voorziene) volume, de bruikbare vloeroppervlakte, ruimteverwarming + maatregelen om deze te optimaliseren (bijvoorbeeld isolatie), bereiding warm water, koeling, energie uit warmtekrachtkoppeling of fotovoltaïsche cellen en andere (hulp-)energie.

Antwoord toch niet gevonden?
Neem contact met ons op.

Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.
Vergelijkbare panden.

Agence Vanden Abeele meeting | Agence Van den Abeele
Niet gevonden wat u zocht?
Geen probleem.

Laat ons weten aan wat uw droompand moet voldoen en wij brengen u als eerste op de hoogte zodra het in ons aanbod zit.

Ja, hou mij op de hoogte